آفرودسواری تفریحی دلچسب و خاطرهانگیز بوده که همواره طرفداران خاص خود را داشته است. سایت تخصصی آفرود آفرودیو با معرفی استان زیبا و کهن سیستان و بلوچستان در جهت معرفی بیشتر مکانهای آفرودی این منطقه مطلبی کامل و جامع فراهم آورده است تا در ایام نوروز و یا سایر تعطیلات، آفرودسواری در سیستان و بلوچستان را در اولویت مکانهای منتخب گردشگردی خود قرار دهید. بیشک لذت خواهید برد.
برای مطالعه بیشتر درباره تیونینگ کلیک کنید.
استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از کانونهای تاریخی کشور ما شناخته میشود که همواره مهجور ماندهاست. این استان مقصدهای بیابانی آفرودی را با چاشنی تاریخ ترکیب کرده تا تبدیل به استانی سرشار از موقعیتهای آفرودی برای دوستداران تاریخ باشد. همانطور که گفته شد در مطلب پیش رو، ما به معرفی 10 مقصد آفرودی استان سیستان و بلوچستان میپردازیم و مقصد بعدی آفرودی شما را نشان میکنیم. قبل از آغاز مطالعهی این مقاله فراموش نکنید که با آلوده نکردن طبیعت بکری که به آن سفر میکنید، زیباییهای آن را برای خود و نسلهای بعد از خود حفظ خواهید کرد.
ساحل درک
ساحل درک در جنوب استان بلوچستان و در کرانه دریای مکران واقع شدهاست. این ساحل یکی از حیرتانگیزترین جاذبههای طبیعی استان سیستان و بلوچستان است، چراکه هنگام سفر به این ساحل، متوجه میشوید که اقلیم ماسهای بیابان در مجاورت دریا قرار گرفته و تصویری نفسگیر از همنشینی دریا و بیابان بر هم زدهاست. ساحل درک به علت همین ویژگیاش، در میان طبیعتگردان و آفرودسواران بسیار محبوب است و به عنوان یکی از مقاصد طبیعی استان سیستان و بلوچستان شناخته میشود. با سفر به این ساحل همچنین دسترسی آسانی به امکانات و ملزومات رفاهیِ شهری خواهید داشت.
کوههای مریخی چابهار
کوههای مریخی چابهار به علت ظاهرِ منحصربهفردشان از شهرتی جهانی برخوردارند. این کوهها در 50 کیلومتری شرق بندر چابهار قرار دارد و به عنوان یکی از جاذبههای طبیعی استان سیستان و بلوچستان شناخته میشوند. این کوهها در اثر پدیدههای زمینشناسی به شکل تودههای تیز و لاغراندام درآمدهاند و شباهتی انکارنشدنی با سطحِ کوهستانی کره مریخ پیدا کردهاند و از این جهت چنین نامی بر آنها قرار داده شدهاست. کوههای مریخی چابهار در امتداد جاده چابهار – گواتر قرار گرفته که زیباییهای به خصوص خودش را نیز دارد. فراموش نکنید که برای سفر به کوههای مریخی چابهار، ملزومات رفاهی را به همراه داشته باشید.
جنگل حرا چابهار
شاید با خود فکر میکردید که استان سیستان و بلوچستان به جهت اینکه در طبیعت بیابانی محاصره شده، از موهبت طبیعت سبز برخوردار نیست، اما اشتباه میکنید! جنگل حرای چابهار شامل درختچههای بومی است که بعد از سیلابها و رفتارهای ناحیهی آبی شکل گرفتهاست و تبدیل به یکی از جاذبههای محلی جنوب سیستان شدهاست. سفر آفرودی به جنگل حرا سفری منحصربهفرد به طبیعتِ کمتر دیده شده از این استان مهجور خواهد بود. برای رسیدن به این جنگل میتوانید از تیس به سمت شمال حرکت کنید و جنگل حرا را پیدا کنید.
برای اطلاع از قیمت ماشین آفرود کلیک کنید.
ساحل شبتاب چابهار
چابهار یکی از شگفتانگیز موهبتهای طبیعی را در دل خودش جای داده و آن هم ساحل شبتاب است. ساحل تنگ که با نام ساحل شبتاب نیز شناخته میشود، یکی از سواحل چهارگانهی شبتاب در اقصینقاط جهان است که به علت فعالیت پلانکتونهای ساحلی در زمان جزر و مد شبانهی دریا بر روی ساحل، مانند چراغهای کوچک و بزرگ آبیرنگ میدرخشند و تمام ساحل را روشن میکنند. امروزه ساحل شبتاب چابهار تبدیل به یکی از پربازدیدترین مقاصد گردشگری در جنوب ایران شده و همواره میزبان توریستهای داخلی و خارجی است.
برای دیدن این جاذبهی بینظیر باید به شهر چابهار بروید، و سپس 120 کیلومتر راه را در جهت غرب طی کنید تا به روستای تنگ و ساحل شبتاب برسید. آفرودسواری در این ناحیه نیز لذت خودش را دارد و میتوانید تا زمانی که ماه بالا بیاید و ماسههای ساحلی درخشش خود را آغاز کند، بر کرانهی ساحلی کمپینگ کنید و از گرما و هوای دریا لذت ببرید. پیشنهاد ما برای زمان سفر به این ساحل، پاییز و بهار است.
قلعه رستم
مقصدهای تاریخی در استان سیستان و بلوچستان بیشمار است و یکی از جذابترین مقصدهای تاریخی در این استان، قلعه رستم است. قلعه رستم، قلعهای تاریخی است که تاریخش به زمان سلجوقیان بازمیگردد. این قلعه یکی از بزرگترین سرمایههای تاریخی استان است که با وجود کمبود امکانات گردشگری در منطقه، همواره مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار میگیرد. قلعه رستم و محیط بیابانی اطرافش، میتواند مقصدی مناسب برای آفرودسوارانِ علاقمند به تاریخ باشد. برای سفر به این قلعه تاریخی و تماشایی، ملزومات رفاهی را به همراه داشته باشید.
برای خرید پاترول با قیمتی باورنکردنی کیلیک کنید.
جاده کوه تفتان
کوه تفتان یکی از سرسبزترین و دیدنیترین جاذبههای استان بلوچستان است. این کوه با 4050 متر ارتفاع، مرتفعترین نقطه استان است که پاتوق کوهنوردان چالشطلب به شمار میرود. اما شما به عنوان یک آفرودسوار مجبور نخواهید بود که برای تجربهی یک آفرود کوهستانی به نوک قلهی تفتان بروید، بلکه جادهی طویل و بیپایان تفتان را در اختیار خواهید داشت. جاده تفتان با پیچش در دل کوهستان و شیبِ هیجانانگیز، به شما تضمین میکند که سفری لذتبخش و منحصربه فرد را برای شما رقم خواهد زد. برای رسیدن به این جادهی تماشایی، باید از جادهی ایرانشهر – خاش – زاهدان وارد جاده تفتان شوید. فراموش نکنید که ملزومات رفاهی را به همراه داشته باشید و تدابیر امنیتیِ آفرود در کوهستان را رعایت کنید.
مشاهده قیمت و مشخصات تویوتا استیشن فرمانده در آفرودیو.
آفرودسواری در سیستان و بلوچستان، منطقهی حفاظتشده گاندو
منطقهی حفاظتشده گاندو در انتهای گوشه جنوب شرقی کشور در استان سیستان و بلوچستان و در طول مرز ایران و پاکستان قرار دارد و محدوده آن در مسیر رودخانه سرباز و باهوکلات است و تا دریای عمان ادامه مییابد. این منطقه تنها زیستبوم تمساح مردابی بومی ایران با نام گاندو است که شهرتی کمنظیر در میان ساکنین سیستان و بلوچستان دارد. سفر به این منطقهی حفاظت شدهی 450 هزارهکتاری میتواند برای هر طبیعتدوستی جذاب باشد، چه بسا که جاذبههایی نظیر رودخانه سرباز، رودخانه کاجو و خلیج گواتر را نیز برای آفرودسواران به ارمغان میآورد. سفر در پاییز به این منطقه، تماشای تمساحهای مردابی و آبوهوای معتدل را برای شما تضمین میکند. در طول سفر خود، میتوانید در اقامتگاه شجره بمانید و از روستای باهوکلات نیز دیدن کنید.
با اجاره آفرود لذت آفرودسواری مقرون به صرفه را تجربه کنید.
منطقه شکار ممنوع بزمان
محدوده 30 هزارهکتاری بزمان مقصد مناسبی برای آفرودسوارانی است که قصد دارند در فضایی آزاد و وحشی به آفرودسواری بپردازند. منطقه شکار ممنوع بزمان و کوه زندان قدمتی 50 ساله دارند و امروزه از معدود مقاصد طبیعی سبز استان سیستان به شمار میروند که به عنوان بزرگترین منبع تامین آب مردم منطقه نیز شناخته میشود. زمینهای لمیزرع و جادههای ناهموار، چالشهای آفرودی را در مقابل آفرودسواران قرار میدهد که کمتر در حومه شهری با آن مواجه میشوند. برای تجربه آفرودسواری در سیستان و بلوچستان و انحصارا این منطقه، از ایرانشهر وارد جاده بم – نیکشهر شوید و کمی بعد از پان ساوه به این منطقه وارد شوید. فراموش نکنید که ملزومات رفاهی را به همراه داشته باشید.
روستای لادیز
روستای لادیز در امتداد جاده سنگان – میرجاوه قرار گرفته و به آبشار و غار تماشاییاش مشهور است. با این حال این روستا و طبیعت بیابانیاش، میتواند در نقش یک پیست آفرودی طبیعی برای آفرودسواران خودنمایی کند. روستای لادیز با سوقات دستی و تاریخ چندین هزارساله منطقهاش نیز شناخته میشود و با توجه به اینکه به کوه تفتان نیز نزدیک است، میتواند به عنوان یکی از چندین مقصد جادهای استان سیستان و بلوچستان برای شما خودنمایی کند. کمپینگ در ناحیه لادیز ممکن است، اما به علت شرایط آبوهوایی پرغبار و جانوران بیابانی، به شما پیشنهاد میکنیم که شب را در اقامتگاههای اطراف لادیز بمانید.
خودرو آفرودی جیپ، تلفیقی از قدرت و زیبایی.
روستای محترم آباد
در امتداد جاده فنوج – بندرعباس، روستایی سرسبز با مردمی خونگرم قرار گرفته که نباید دیدنش را از دست بدهید. این روستا با بهرهمندی از جغرافیای سبز و نیمهجنگلی، از معدود مناطق خوش آبوهوای سیستان به شمار میرود که حالوهوای شما را تازه میکند. آفرودسواری و کمپینگ در این روستا میتواند تجربهی منحصربهفردی را برای شما رقم بزند که تا به حال مشابهاش را تجربه نکردهاید. فراموش نکنید برای سفر به این روستا ملزومات رفاهی را به همراه داشته باشید.